Horeca ijsmachine kopen

Een ijsmachine geschikt voor de horeca kopen? Bekijk de mogelijkheden! En vind eenvoudig een machine voor professioneel ijs.

jouw klanten heerlijk ijs serveren

Ben je een horeca ondernemer? Dan wil je natuurlijk de beste ijsmachine kopen om je klanten het lekkerste ijs te serveren. Of je nu een restaurant, snackbar, wokrestaurant, hotel- of ijssalon runt. In de horeca wil je gaan voor de beste kwaliteit. En dat kan met een professionele ijsmachine. Zo kun je altijd de lekkerste ijscreaties maken zoals; softijs, schepijs, yoghurtijs of sorbetijs.

Wanneer je een horeca ijsmachine gaat kopen, kun je ervan uit gaan dat de lekkere ijs creaties iedereen zullen verblijden. Zo kun je profiteren van tevreden klanten, maar dat is nog niet alles. De marges op ijs zijn zeer goed. Zo kun je rekenen op een mooi rendement en heb je binnen de kortste keren de aanschaf van de ijsmachine terug verdiend.

Het aanbod met ijsmachines voor de horeca is divers. Zo zijn er horeca softijsmachines verkrijgbaar, maar ook slushmachines en machines voor het maken van schepijs, sorbetijs, roomijs en yoghurtijs. Zo is er voor iedere ondernemer een geschikte machine te vinden.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Met ijsvitrines kun je gasten zelf ijs laten opscheppen, wat perfect is voor buffetrestaurants en wokrestaurants. Maar het is ook mogelijk om heerlijke desserts op de kaart te zetten en deze in de keuken te bereiden.

jumpstory-download20210511-111659
jumpstory-download20210511-111346

Soorten horeca ijsmachines

Wil je weten wat het kost om horeca ijsmachine te kopen? Of zien welke machines er verkrijgbaar zijn? Bekijk de soorten hieronder en klik op “bekijk machines” om de prijzen te bekijken.

ice, soft ice cream, waffle ice cream

Softijsmachines

Romige softijs. Van machine met 1 smaak tot en met 2 smaken.

ice cream, ice, ice ball

Schepijsmachines

Produceer schepijs of sorbetijs en serveer direct vanuit een ijsvitrine.

Slushmachines

Een heerlijk verfrissende en zoete slush serveren met slushmachine.

Waarom een softijsmachine?

De voordelen voor de horeca

Een softijsmachine in jouw horecabedrijf biedt de mogelijkheid om je gasten zelf een softijsje te laten maken, of je kunt softijs rechtstreeks serveren aan klanten. Hierbij kun je uiteraard verschillende hoorntjes en wafels gebruiken evenals meerdere soorten dips.

ice-cream-1274894_1280

De voordelen van schepijs

schepijs

Hotel buffet met schepijs

Een hotel schepijsmachine is perfect voor het serveren van heerlijke desserts in het restaurant. Daarnaast kun je met een ijsvitrine ijs toevoegen aan het buffet. Zo is het mogelijk om de gasten te laten kiezen uit vele soorten smaken ijs en om zelf smaken te ontwikkelen.