Horeca ijsmachine kopen

Ben je op zoek naar een professionele horeca ijsmachine van gerenommeerde merken zoals Diamond? Bekijk de mogelijkheden en voordelen van robuuste machines met een grote capaciteit. 

 

jouw klanten heerlijk ijs serveren

Ben je een ondernemer in de food branche? Dan wil je natuurlijk de beste ijsmachine kopen om je klanten het lekkerste ijs te serveren. Of je nu een restaurant, snackbar, wokrestaurant, hotel- of ijssalon runt. In de horeca wil je gaan voor de beste kwaliteit. En dat kan met een professionele ijsmachine. Zo kun je altijd de lekkerste ijscreaties maken zoals; softijs, schepijs, yoghurtijs of sorbetijs.

Met een horeca ijsmachine zoals een pasteurisator of softijsmachine je kunt bij ons terecht voor de juiste machine. Voor zowel kleinschalig gebruik als grootverbruik kun je bij ons machines bekijken van A-merken. Bekijk kwalitatieve en betrouwbare machines met een hoog gebruiksgemak. Zo kun je onder andere hoogwaardige ijsmachine van Diamond, Buffalo en Bartscher vinden.

Het aanbod met ijsmachines voor de horeca is divers. Zo zijn er softijsmachines verkrijgbaar, maar ook slushmachines en machines voor het maken van schepijs, sorbetijs, roomijs en yoghurtijs. Zo is er voor iedere ondernemer een geschikte machine te vinden.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Met ijsvitrines kun je gasten zelf ijs laten opscheppen, wat perfect is voor buffetrestaurants en wokrestaurants. Maar het is ook mogelijk om heerlijke desserts op de kaart te zetten en deze in de keuken te bereiden.

Horeca ijsmachine
jumpstory-download20210511-111346

Soorten horeca ijsmachines

De kosten van een horeca ijsmachine lopen flink uiteen. Afhankelijk van de hoeveelheid liter ijs die je per uur wilt produceren kun je een geschikt model kopen. Zo kun je kiezen voor een capaciteit van 4 liter per uur, maar bij grootverbruik is een machine met 10 liter per uur beter.

ice, soft ice cream, waffle ice cream

Horeca Softijsmachines

Produceer hoogwaardig softijs in verschillende smaken.

ice cream, ice, ice ball

Schepijsmachines

Produceer schepijs of sorbetijs en serveer direct vanuit een ijsvitrine.

Slushmachines

Een heerlijk verfrissende en zoete slush serveren met slushmachine.

Horeca softijsmachines

Waarom kiezen voor softijs maken?

Het leuke van een softijsmachine is dat je gasten de mogelijkheid kunt bieden om zelf een softijsje te maken. Kiezen voor een softijsmachine achter de toonbank kan natuurlijk ook. Het verkopen van softijs levert een hoog rendement op en de productie is relatief eenvoudig.

ice-cream-1274894_1280

Machines voor schepijs

Horeca schepijs

Buffet met schepijs

Een schepijsmachine is perfect voor het serveren van heerlijke desserts in het restaurant. Daarnaast kun je met een ijsvitrine ijs toevoegen aan het buffet. Geef jouw gasten de keuze tussen verschillende smaken vers ijs. Het is zelfs mogelijk om eigen unieke smaken te ontwikkelen waardoor je klanten blijven terugkomen.