Snackbar ijsmachine kopen

Een ijsmachine voor je snackbar kopen? Bekijk de mogelijkheden! En vind eenvoudig een machine voor professioneel ijs.

Verwen je klanten met heerlijk softijs

Een lekker softijsje is het perfecte dessert na een heerlijk patatje of andere snack. Daarnaast biedt softijs de uitgelezen kans om ook op zomerse middagen klanten in de winkel te krijgen. Voor een snackbar is de snelheid en de hoeveelheid smaken van de ijsmachine van groot belang. Snel softijs van hoge kwaliteit maken is mogelijk met een professionele ijsmachine voor snackbars.

Wanneer je een (nieuwe) softijsmachine gaat kopen, kun je ervanuit gaan dat de lekkere ijs creaties de klanten van je snackbar zullen verblijden. Zo kun je profiteren van tevreden klanten, maar dat is nog niet alles. De marges op ijs zijn zeer goed. Zo kun je rekenen op een mooi rendement en heb je binnen de kortste keren de aanschaf van de ijsmachine terug verdiend.

Een andere optie voor ijs in de snackbar is de slushmachine. Deze draait de hele dag door om razendsnel een slush puppy te kunnen maken.

Kortom een snackbar softijsmachine kopen of kiezen voor een slushmachine geeft een impuls aan je omzet en is perfect als bijverkoop.

jumpstory-download20210426-143430
ice-cream-1274894_1280

Soorten snackbar ijsmachines

Wil je weten wat het kost om snackbar ijsmachine te kopen? Of zien welke machines er verkrijgbaar zijn? Bekijk de soorten hieronder en klik op “bekijk machines” om de prijzen te bekijken.

ice cream, cones, whipped ice cream

Softijsmachines

Romige softijs. Van machine met 1 smaak tot en met 2 smaken.

ice, soft ice cream, waffle ice cream

Slagroomautomaat

Top je softijs eenvoudig af met heerlijke slagroom.

Slushmachines

Een heerlijk verfrissende en zoete slush serveren met slushmachine.

Waarom een softijsmachine?

De voordelen voor je snackbar

Een softijsmachine in je snackbar biedt de mogelijkheid om je klanten te voorzien van heerlijk softijs. Hierbij kun je uiteraard verschillende hoorntjes en wafels gebruiken evenals meerdere soorten dips. De professionele softijsmachine bieden ruimte voor maar liefst 2 smaken.

ice-cream-1274894_1280