Hotel ijsmachine kopen

Een ijsmachine voor je hotel kopen? Bekijk de mogelijkheden! En vind eenvoudig een machine voor professioneel ijs.

Verwen je gasten met heerlijk ijs

Of je nu je op je buitenterras, in het hotel restaurant of aan het strand je gasten wilt voorzien van ijs, met een professionele ijsmachine kun je je gasten altijd voorzien van heerlijk schepijs, sorbet ijs of softijs.

Wanneer je een hotel ijsmachine gaat kopen, kun je ervan uit gaan dat de lekkere ijs creaties de hotelgasten zullen verblijden. Zo kun je profiteren van tevreden klanten, maar dat is nog niet alles. De marges op ijs zijn zeer goed. Zo kun je rekenen op een mooi rendement en heb je binnen de kortste keren de aanschaf van de ijsmachine terug verdiend.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je hoeft niet in je hotel een hele ijssalon op te zetten. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een slushmachine of softijsmachine.

resort, tropical, pool
ice-2764086_1280

Soorten hotel ijsmachines

Wil je weten wat het kost om hotel ijsmachine te kopen? Of zien welke machines er verkrijgbaar zijn? Bekijk de soorten hieronder en klik op “bekijk machines” om de prijzen te bekijken.

ice, soft ice cream, waffle ice cream

Softijsmachines

Romige softijs. Van machine met 1 smaak tot en met 2 smaken.

ice cream, ice, ice ball

Schepijsmachines

Produceer schepijs of sorbetijs en serveer direct vanuit een ijsvitrine.

Slushmachines

Een heerlijk verfrissende en zoete slush serveren met slushmachine.

Waarom een softijsmachine?

De voordelen voor je hotel

Een softijsmachine in je hotel biedt de mogelijkheid om je gasten zelf een softijsje te laten maken, of je kunt softijs rechtstreeks serveren aan klanten. Hierbij kun je uiteraard verschillende hoorntjes en wafels gebruiken evenals meerdere soorten dips.

ice-cream-1274894_1280

De voordelen van schepijs

Horeca schepijs

Hotel buffet met schepijs

Een hotel schepijsmachine is perfect voor het serveren van heerlijke desserts in het restaurant. Daarnaast kun je met een ijsvitrine ijs toevoegen aan het buffet. Zo is het mogelijk om de gasten te laten kiezen uit vele soorten smaken ijs en om zelf smaken te ontwikkelen.